Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Rosa Benya - 1 maand geleden

Herschrijf de volgende tekst: ik merkte dat ik mijzelf kon zijn als actor. ik voelde me onderdeel van de praktijk, omdat er een gelijkwaardige sfeer was in de onderzoekersgroep en ik mijn stem kon laten horen.

facilitator: in de eerste cyclus merkte ik dat ik een meer leidende rol op mij nam.
ik trok veel besluiten naar mij toe en had de behoefte om de controle meer te hebben over het onderzoek. in de tweede cyclus heb ik daarom besloten iets meer op de achtergrond te staan tijdens de werkbijeenkomsten. hierdoor ontstond er meer ruimte voor het gevoel van eigenaarschap bij de co-onderzoekers. de co-onderzoekers maakte hierdoor een besluit dat het kinderruimtes moest gerealiseerd
worden. ik ben hier als facilitator in mee gegaan en heb direct afgesproken wanneer we dit gezamenlijk konden gaan doen. voor het tweede overleg was er helaas geen ruimte meer beschikbaar in ons kantoor gebouw, waardoor ik heb moeten besluiten dit online te doen. ik had hier eerder naar moeten kijken als facilitator.
hoofdonderzoeker: ik merkte dat ik als hoofdonderzoeker meer verantwoordelijk was voor de praktische zaken. zoals het telefonisch contact met de projectleider, maar ook met delen van de resultaten en de nieuwe handelswijze met de betrokkenen. . De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document