Ondernemingsplan gaat over een bedrijf in Almere (Greenstart) (niet bestaand bedrijf). Het is een lunchroom en grandcafé met biologische en fair-trade producten. Het behaalde cijfer was een 7,6!! Plan is gebaseerd op de opdrachten uit het boek zo maak je ...
Summary Statistics Module design (Stenden)
Summary Statistics Module design Stenden
Summary Operations Management module Design, slack (Stenden)
Summary Operations Management module Design, slack (Stenden)
Summary Revenue management module design (Stenden)
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSummary Revenue management module design (Stenden)
Summary Law test module Environment (Stenden)
Summary Sustainability Stenden (Three Levels of Sustainability)
Samenvatting Duits Grammatica Stenden Module IBC
Samenvatting Duits Grammatica Stenden Module IBC
Samenvatting Duits Grammatica Stenden Module IBC
Samenvatting Duits Cultuur toets Stenden (module IBC)
Samenvatting Duits Cultuur toets Stenden (module IBC)
Samenvatting Duits Cultuur toets Stenden (module IBC)
Samenvatting over de basis van marketing. Informatie uit principles of marketing van Kotler. Alle informatie die je nodig bent voor de marketing toets in het eerste jaar van de Hotelschool Leeuwarden
Deze samenvatting bevat alle aantekeningen uit mijn lessen marketing, informatie uit extra kennisclips en is gebaseerd op het boek Kotler, et al., Marketing for Hospitality and Tourism 6th edition.
Samenvatting Hospitality periode 2 B-cluster, opleiding Facility Management
Kort en bondige samenvatting van de eerstebelangrijkste acht hoofdstukken van het boek An introduction to revenue management for the hospitality industry. Short and concise summary of the first eight chapters of the book An introduction to revenue managem...
Samenvatting voor tentamen van Hospitality Marketing. Eerste jaar opleiding Facility Management. Boek: Dienstenmarketing Management. Hoofdstuk 1, 2 en 6.