Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: schimmels. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
Samenvatting Biologie - Biologie voor jou - 4 VWO - H4 Evolutie: - H4.1 Ontwikkeling van het leven - H4.2 Prokaryoten - H4.3 Eukaryoten - H4.4 De evolutietheorie - H4.5 Onderzoek naar evolutie - H4.6 Evolutie in populaties - H4.7 Ontstaan van soorten
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jou door G. SmitsSamenvatting met afbeeldingen voor het vak biologie Thema 3 ordening 1 havo/vwo deel A volgens methode Biologie voor jou. Het gaat in dit hoofdstuk over - indeling organismen in 2 hoofdgroepen en 7 rijken, kenmerk, prokaryoten, eukaryoten, bacteriën, schi...
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouComplete samenvatting voor het vak biologie Thema 4 Evolutie 4 havo volgens methode Biologie voor jou. Het gaat in dit hoofdstuk over indeling van de levende natuur: ordeningssysteem organismen, domeinen, organische stoffen, anorganische stoffen, autotroof...
HAVO / Natuur en Gezondheid / BiologieHoi, ik ben Cleo! Dit is samenvatting over de Cel en leven, aansluitend op hoofdstuk 2 van het boek Nectar. Het gaat over de volgende onderwerpen: - organisatieniveaus - levenskenmerken - diabetes - celoppervlakte - cellen van mensen, dieren, planten, ba...
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie Nectar VWO 4Een samenvatting voor de eerste deeltoets van het Functionele biologie aan de UU. Het omvat de hoofdstukken 13-15, 21, 22, 20, 25, 24, 27, 31, 28.
Universiteit Utrecht / Molecular Life Sciences / Functionele biologie Campbell Biology 11th Revised EditionIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillen...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn deze samenvatting vind je alle informatie van microbiologie die nodig is voor het tentamen van periode 2 in leerjaar 3. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie Veilig voedsel door Roelina DijkDit is een samenvatting van hoofdstuk 3 Onderzoek doen van Nectar. Je kunt het gebruiken voor een proefwerk, SE of CE. Voor het vak biologie, havo.
HAVO / Natuur en Gezondheid / biologie Nectar 4 havo leerboekDit is een samenvatting van hoofdstuk 2 Cellen van Nectar. Je kunt het gebruiken voor een proefwerk, SE of CE. Voor het vak biologie, havo.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Nectar 4 havo leerboekSamenvatting over infectieziekten, hoe je lichaam daar op reageert en wat je lichaam er tegen doet. Behandelingen ervan, medicatie er voor. Oa: aids, bacterien, schimmels, gisten, wormen etc.
Deltion College / Bedrijfsadministratie / Anatomie, fysiologie, pathologie Anatomie en fysiologie van de mensSamenvatting van: gisten, schimmels, groeifactren, groeicurve, groeivoorwaarden, intrinsieke factoren en externsieke factoren. Allemaal duidelijk utgelegd
HAS Hogeschool / Voedingsmiddelentechnologie / MicrobiologieDeze samenvatting hoort bij het boek Biology: A Global Approach 11e editie. Hoofdstukken 13, 14, 15, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28 (paragraaf 1 en 6) en 31 zijn samengevat. Hoofdstukken 13, 14 en 15 gaan over genetica, 20, 21, 22 en 25 over evolutie en 26, 27...
Universiteit Utrecht / Biologie / Functionele BiologieDeze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en voedselveiligheid Veilig voedselDeze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel -...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en Voedselveiligheid Veilig voedsel door Roelina DijkEen samenvatting van hoofdstuk 25 ordening van 10voorBiologie. Gaat over soort, populatie, planten, dieren, rudimentaire organen, homologe organen, analoge organen, prokaryoten, bacteriën, schimmels, virussen.
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie 10voorbiologie door DiversenEen samenvatting gemaakt op vwo niveau over alle details van voedingsstoffen/middellen kruisbesmettingen etc. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe bacteriën en schimmels ontstaan op voedsel. hoe dit voorkomen kan worden. Ook word er uitgelegd wat de functies ...
VWO / Natuur en Gezondheid / BiologieDit is een complete samenvatting van biologie (thema 4) met als onderwerpen: ordenen, bacteriën, archaea, rijk van de schimmels, rijk van de planten, rijk van de dieren, eukaryoten, geleedpotigen, gewervelden, indelen, determineren, eetbare dieren Bij el...
HAVO / Cultuur en Maatschappij / Biologie Biologie voor jouAantekeningen bij het vak medische microbiologie van HLO jaar 2. Duidelijke uitleg, goed leesbaar.
Hogeschool Leiden / Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek / Medische MicrobiologieAantekeningen voor het vak microbiologie van HLO jaar 2. Duidelijke uitleg, goed leesbaar
Hogeschool Leiden / Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek / MicrobiologieAantekeningen voor het vak Immunologie (IMM) van jaar 2 HLO. Een introductie in de immunologie met duidelijke uitleg en afbeeldingen
Hogeschool Leiden / Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek / Immunologie