Beste bezoeker, In deze samenvatting staan de hoofdlijnen van het vak Bedrijfskundige Processen. De tekst is erg gestructureerd en bevat de belangrijkste woorden. Het bijbehorende boek is Bedrijfskunde de basis van de schrijver(s) Alblas et al. Let op: h...
Duidelijke samenvatting over het hoofdstuk kern- en deeltjesprocessen. Helpt je natuurkunde op hele kleine schaal te begrijpen. Handgeschreven met ondersteunende tekeningen.
Samenvatting bodemkunde (geologie en bodemfysica etc.) en gebouwen (stalsystemen melkveehouderij, pluimveehouderij, varkenshouderij).
Samenvatting Basisboek Procesmanagement ISBN 978-90-01-83397-8 (1e druk 2014). Auteur Rienk Stuive. Uitgebreide samenvatting van H1-H4, met afbeeldingen ter verduidelijking.
Uitgebreide samenvatting van hoofdstuk 10 Besturing uit het boek : Handboek Organisatie en Management, een praktijkgerichte benadering (2019 9e druk) ISBN: 978-90-01-89560-0 NUR: 802
Handige uittreksel van het boek Grondslagen van de Administratieve organisatie, Deel B: Processen en systemen. De belangrijkste onderdelen van het boek staan in deze samenvatting samengevat. Dit helpt je om de stof sneller te beheersen. ISBN: 97890017971...
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van de twee boeken Grondslagen van de administratie organisatie (Deel A: Algemene Beginselen + Deel B: Processen en systemen). In dit uittreksel staan de belangrijkste onderdelen. Het is met zorg samengesteld. Deel A: Algemene beginselen (I...
Middels de samenvatting het examen behaald met een 8
Deze module opdracht, uit 2018, is gemaakt voor de module logistieke processen en it. Onderdeel van het eerste jaar van de HBO opleiding logistiek en economie aan de hogschool NCOI. Het is afgerond met een beoordeling van een 8, mede door de uitgebreide fi...
Dit it is een uitgebreide samenvatting van het boek 'Social Groups in Action and Interaction : 2nd Edition by Charles Stangor'. De samenvatting bevat alle hoofdstukken 1 tot en met 13 en is o.a. geschikt voor studenten aan de universiteit utrecht die het v...
Ik heb heel hard gewerkt aan deze biologie samenvatting van Hoofdstuk 2 van Nectar. Naast alles samengevat te hebben heb ik ook een grote begrippenlijst gemaakt (met extra uitleg). De nodige informatie over cellen met hun organellen en de functies/processe...
Samenvatting van de hoofdstukken 1 t/m 6 uit het boek Ondernemen met informatie. In deze samenvatting worden alle belangrijke begrippen duidelijk uitgelegd inclusief voorbeelden die in het tentamen gevraagd worden. Met deze samenvatting heb ik het tentamen...
Natuurkunde samenvatting van Systematische Natuurkunde VWO. Samenvatting van katern C 'Kern- en deeltjesprocessen'. Het is een volledige samenvatting inclusief de belangrijke bronnen (afbeeldingen) uit het boek. Kernbegrippen zijn dikgedrukt en worden dui...
Schema van de meeste processen van Metabolisme die men dient te kennen voor de opleiding Voeding & Diëtetiek van het NTI. Zowel de lege versie als de ingevulde versie zijn te vinden in het bestand (de lege versie is in het voorbeeld te zien)
Uitgebreide hoorcollege aantekeningen van Biologische psychologie van psychologie 2e jaar (Tilburg Universiteit 2018) gegeven door Dounya Schoormans. Allereerst wordt in de hoorcolleges ingegaan op genen/erfelijkheid, homeostase en het immuunsysteem. Daarn...
Uitgebreide samenvatting over het hele boek. Soms verwijs ik in de samenvatting naar de casussen in het boek, deze doorlezen heeft mij geholpen bij het maken van het tentamen, waar ik overigens een zeer goed cijfer voor had.
Samenvatting voor groepsprocessen. Alle ''bullets'' (leerpunten) uitgewerkt. Tentamen behaald met een 7.5 naar aanleiding van deze samenvatting.
H1 t/m H5. Samenvatting van het boek: Goederenrecht. Geschreven door Westra. Tweede druk.
H2 t/m H8. Samenvatting van het boek: Basisboek Procesmanagement. Geschreven door Stuiven. Eerste druk.
Dit document is een samenvatting van Receptenleer H1, H2, H3, H4, H5, H6, H7 en H11. Dit was de stof voor het 1e tentamen van Food & Business op de HAN.