Samenvatting Handboek Managementvaardigheden - Quinn - Module 1.4 Groepen managen en teams leiden - 5e druk Met voorbeelden en de in het boek gebruikte tabellen. Onderdeel van Kennistoets 2 Hotel Management School Maastricht, module 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Managementvaardigheden Handboek Managementvaardigheden door R E QuinnDuits module 3 - Hotel Management School Maastricht Overzicht van uitgewerkte oefenvragen met alle stof die je moet weten voor het mondeling van Duits in Module 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / DuitsExamen modulo 3 Español - HMSM Samenvatting van alle spaans stof die je moet kennen voor het mondeling in module 3. (unidad 7-9) - Voorstellen - Foto beschrijven (met voorbeeld foto's) - Dialogen (per onderwerp een dialoog) - algemene vragen en vragen p...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Spaans Bienvenidos Libro del alumno door Margarita Goded y Raquel VarelaPrinciples of Marketing - Hoofdstuk 2 t/m 5, 7, 10 & 18 Samenvatting met voorbeelden en afbeeldingen uit het boek. Onderdeel tentamenstof kennistoets 1 Hotel Management School Maastricht.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Marketing Principles of Marketing door Philip Kotler, Gary ArmstrongSamenvatting statistics for business and economics. Tentamenstof vaardighedentoets 1, Hotel Management School Maastricht. Dit bestand bevat paragraaf 5.4, 6.1, 6.2, 7.1-7.6 en 8.1-8.4. Samenvatting van boek en collegeaantekeningen. Inclusief voorbeelden...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for Business and Economics door David R AndersonReservation and complaint handling module 1 Hotel Management School Maastricht Written reservation and complaint handling.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / EngelsVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenManagementtoets Samenvatting - Financieel- & operationeel management en HRM. Aantekeningen uit de colleges met uitleg.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Financieel- & operationeel management en HRMThanksgiving Reader United States, Culutral Awareness. Including different articles with a summary. The model of Geert Hofstede is also included.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / EngelsSamenvatting Hotel and Restaurant Accounting Cote, hoofdstuk 3-6. De samenvatting is in het Nederlands, maar de Engelse begrippen/namen staan er wel in. De samenvatting is van hoofdstuk 3 tot en met 6. Inclusief foto's en uitleg.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hotel and Restaurant Accounting door Raymond CoteSamenvatting Hospitality Industry Managerial Accounitng Hoofdstuk 5&6 Duidelijke samenvatting van hoofdstuk 5 en 6, inclusief voorbeelden en uitwerkingen hierbij.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hospitality Industry Managerial Accounting door Raymond S SchmidgallStatistics for business and economics h4-5 Samenvatting met veel voorbeelden zoals uitgewerkte opdrachten om de stof zo beter te begrijpen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for business and economics door David R AndersonSamenvatting Syllabus Management Accounting Uitleg over de balans, verlies en winst rekening / income statement, HOSTA / USALI en ratio's. Syllabus over de boeken hospitality industry managerial accounting - Raymond S. Schmidgall en Basic Hotel and Rest...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management AccountingSamenvatting van liquidity ratios, solvency ratios, activity ratios and profitability ratios. Summary with liquidity ratios, solvency ratios, activity ratios and profitability ratios.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / EngelsDuits algemeen grammatica overzicht Overzicht van de algemene grammatica Duits.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / DuitsSamenvatting van het boek Grenzeloos. Samenvatting van het hele boekje met uitleg van begrippen, afbeeldingen van modellen en uitleg over deze modellen. Ook staan er in de samenvatting voorbeelden om zo alles makkelijker te leren.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Interculturele communicatie / Bedrijfscommunicatie Grenzeloos interculturele communicatie in de wereld van toerisme en gastvrijheid door Ankie Hoefnagels &Ton van EgmondAantekeningen colleges cultuur Ankie Hoefnagels aangevuld met afbeeldingen. Aantekeningen van de colleges aangevuld met afbeeldingen en modellen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Cultuur Grenzeloos interculturele communicatie in de wereld van toerisme en gastvrijheid door Ankie Hoefnagels &Ton van EgmondStatistics for Business and Economics aantekeningen NL H1 2 3 Aantekeningen Statistics for Business and Economics, in het Nederlands. Hoofdstuk 1, 2 & 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for Business and Economics door Jim Freeman & Eddie ShoesmithSamenvatting Dit is onderzoek! Ben Baarda, 2015. Samenvatting van het boek dit is onderzoek, hoofdstuk 1-4 (hele boek). Onderdeel van de research toets op de Hotel Management School Maastricht, module 2, leerjaar 1.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Onderzoeksvaardigheden, research Dit is onderzoek door Ben BaardaSamenvatting het nieuwe proefboek, Peter Klosse en Angelique Schmeinck, 2015. Samenvatting van het complete boek. Zit je op de Hotel Management School Maastricht Dan is deze samenvatting wat je nodig hebt ter voorbereiding van je gastronomie toets in lee...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Gastronomie Het nieuwe proefboek door Peter Klosse en Angelique Schmeinck