Dit document is een samenvatting van de hoofdstukken 19 (DNA) en 20 (Eiwit) uit het biologieboek Nectar voor 6 vwo, de nieuwste editie. Dit is alle se-/ce-stof die je voor een toets van deze hoofdstukken moet kennen. De samenvatting is overzichtelijk doord...
VWO / Natuur en Techniek / BiologieEen samenvatting van hoofdstuk 16 Voeding en vertering van 10voorBiologie. Gaat over voedingsstoffen, polysachariden, vetten, lipiden, verzadigde vetzuren, eiwitten, bouwstoffen, cholesterol, spijsverteringsstelsel, pesticiden, voedselvertering, knobbelkie...
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie 10voorbiologie door DiversenEen samenvatting van hoofdstuk 13 eiwitten van het leven van 10voorBiologie. Gaat over de functies van eiwitten, aminozuren, ruimtelijke vorm van eiwitten, eiwitsynthese, genregulatie, enzymen, biotechnologie.
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie 10voorbiologie door DiversenEen samenvatting van H20, 'Eiwit' uit het boek Nectar Biologie 6 VWO
VWO / Natuur en Techniek / biologie Nectar 3e editie biologie 6 vwo leerboekEen duidelijke en uitgebreide samenvatting over het hoofdstuk 20: eiwitten uit het boek nectar voor biologie. Zelf gebruikt en goed cijfer mee gehaald. Voor VWO 6.
VWO / Natuur en Gezondheid / BiologieSamenvatting van chemie overal hoofdstuk 10. Bedoeld voor havo bovenbouw studenten. Onderwerpen: polymeren, polymerisatiereacties, eiwitten en voedingstoffen.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Scheikunde Chemie Overal door DiversenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadensamenvatting van het boek voeding bij gezondheid en ziekte. alle hoofdstukken die voor de lesstof belangrijk waren zijn samengevat en heeft een samenvatting van 50 pagina's opgeleverd. fijne samenvatting om door te nemen
Hogeschool Utrecht / Fysiotherapie / Cursus Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteFysiologie voor gevorderden is een nieuwe serie van www.zowerkthetlichaam.nl. 'Introductie in de fysiologie' is een succesvolle uitgave van www.zowerkthetlichaam.nl. Maar waar Introductie in de fysiologie vooral bedoeld is om basiskennis over de fysiologie...
Maastricht University / Geneeskunde / Fysiologie, celbiologieDe algemene basisprincipes van farmacologie, geneeskunde jaar 1 Rang & Dale
Rijksuniversiteit Groningen / Geneeskunde / Pharmacology Pharmacology door Rang & DaleFysiologie voor gevorderden is een nieuwe serie van www.zowerkthetlichaam.nl. 'Introductie in de fysiologie' is een succesvolle uitgave van www.zowerkthetlichaam.nl. Maar waar Introductie in de fysiologie vooral bedoeld is om basiskennis op te doen, is de ...
Maastricht University / Biology of Human Performance and Health / Geneeskunde, bewegingswetenschappen, celbiologieOnderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerUitgebreide samenvatting celbiologie (course 5 blok 2 van BML). Onderwerpen: celstructuur, membraaneiwitten, celverbindingen (junctions), celcyclus, membraantransport, eiwittransport, signaaltransductie
HAN University of Applied Sciences / Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek / CelbiologieDit is een biologie samenvatting inclusief plaatjes over hoofdstuk 10 (uitscheiding) en 11 (voeding en vertering).
VWO / Natuur en Gezondheid / Nectareiwitten polypeptideketen aminozuren aminozuursequentie chemische eigenschappen polair, niet-polair, negatief geladen, positief geladen, neutraal alpha-helix, beta-sheet functies van eiwitten regulatie van de activiteit van eiwitten negatieve feedbac...
Hogeschool Inholland / Biotechnologie / de cel en eiwittenIn het boek het spijsverteringsstelsel wordt beschreven wat de functie en werking van het spijsverteringsstelsel is is. Aan bod komt de fysiologie van het spijsverteringsstelsel. Ook wordt de werking van mondholte, slokdarm (oesophagus), maag (gastro), twa...
Het spijsverteringsstelselDit is een samenvatting voor het boek voeding bij gezondheid en ziekte. Dit boek gebruik ik op mijn opleiding food & business op de HAN in Nijmegen. De schrijfster is Nelleke Stegeman, 6e druk. In deze samenvatting gaan we dieper in op bijvoorbeeld de voed...
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Voedingsleer Voeding bij gezondheid en ziekte door Nelleke StegemanAantekeningen bij het vak Anatomie en fysiologie, HLO jaar 2. De aantekeningen zijn duidelijk opgebouwd en goed leesbaar. Afbeeldingen dienen ter verduidelijking van de tekst.
Hogeschool Leiden / Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek / Anatomie en fysiologieDeze samenvatting bevat delen van hoofdstuk 4, 5, 6, 7, 8 en 10. De samenvatting is gebruikt voor het tentamen Moleculaire Detectie, op het VHL Leeuwarden.
VHL University of Applied Sciences / Biotechnologie / Moleculaire detectie Essentail Cell Biology door Alberts, Bray, Hopkin, Johnson, Lewis, Raff, Roberts, WalterSamenvatting over eiwitten, biochemie: 1. De primaire structuur 1.1. Proteïnen hebben unieke genetisch bepaalde aminozuursequentie 1.2. Beperkingen voor de grootte en samenstelling van eiwitten 2. De secundaire structuur 2.1. Beperking vd rotaties ro...
Universiteit van Amsterdam / Biomedical Sciences / algemene biochemieUitgebreide uitwerkingen van de hoorcolleges van Moleculen (Eiwitten en Enzymen). Biomedische Wetenschappen Utrecht
Universiteit Utrecht / Biomedische Wetenschappen / Moleculen