Deze beroepsopdracht is beoordeeld met een 9,7. Het beoordelingsformulier is aan het einde bijgevoegd. Let op, dit document is ter ondersteuning en niet om te kopiëren. Dat valt onder plagiaat/fraude! De gegevens van de schrijver van dit document zijn i....
Samenvatting van het boek apotheekbeheer t/m hoofdstuk 10: toediening van geneesmiddelen, anti-microbiële middelen, anti virale middelen en vaccins, anti parasitaire middelen, hormonen en pijnstillers, het uitgeven van diergeneesmiddelen, wetgeving en kwa...
Korte maar duidelijke samenvatting van het boek Jaarverslaggeving (Epe & Koetzier 8e druk). De onderwerpen zijn: - Interne vs externe verslaggeving - Belangrijkste basisprincipes - Regelgeving m.b.t. externe verslaggeving in Nederland - Verband tussen resu...
Ter voorbereiding van mijn examen van de opleiding Verzorgende - IG / Doorstroom verpleegkundige, heb ik keuzedelen gevolgd waaronder Zorg & Domotica. In dit verslag staat beschreven wat domotica nou precies inhoudt, verschillende hulpmiddelen en hoe je ee...
Dit is een overzichtelijke samenvatting van de Knowledge Clips van Biofunctional Ingredients (van het vak Food Ingredient Functionality FCH-30306).
Samenvatting Levensmiddelenleer voor de opleiding docent gezondheidszorg en welzijn (lerarenopleiding GW). Zelf heb ik met deze samenvatting een 8 gehaald. De samenvatting is gemaakt met het boek Levensmiddelenleer. De toets vindt plaats in jaar 2.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting Voedingsleer voor de opleiding docent gezondheidszorg en welzijn (lerarenopleiding GW). Zelf heb ik met deze samenvatting een 8 gehaald. De samenvatting is gemaakt met het boek Mens en voeding. De toets vindt plaats in jaar 1.
Dit is een samenvatting voor de bovenbouw van het VWO over het domein 'interne en externe verslaggeving' van het vak Management & Organisatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn de volgende: jaarstukken en modellen, waarderingsgrondslagen, vaste activa, vl...
Dit is een samenvatting van aardrijkskunde - hoofdstuk 4, met als onderwerpen: Duitsland, Berlijn, de Muur, stadsmodel, cityvorming, stedelijke vernieuwing, gentrificatie, productiemiddelen, grondstoffen, industrie, bevolking en ruimte, BNP, Blauwe Banaan,...
Dit is een samenvatting van aardrijkskunde (hoofdstuk 4; paragraaf 1 en 2) met als onderwerpen: Duitsland, Berlijn, de Muur, stadsmodel, cityvorming, stedelijke vernieuwing, gentrificatie, productiemiddelen, grondstoffen, industrie. Ook de oefeningen uit h...
Samenvattingen van de colleges, bijbehorende literatuur en de opdrachten van het vak Veiligheid en Middelen. Vak wordt gegeven door meneer Winfred Kuijpers.
Dit document bevat een samenvatting van het thema Voedsel uit het VWO 6 boek van de methode Biologie voor jou. Het bevat de volgende onderdelen: - Voeding - Voedingsmiddelen en voedingsstoffen - Gezonde voeding - Voedsel conserveren - Het verteringsstelsel...
Een samenvatting van hoofdstuk 6 seksualiteit van 10voorBiologie. Gaat over homoseksualiteit, anticonceptiemiddelen en soa's.
Minitoets Levensmiddelenleer met: - enkele hoofdzaken - een overzichtelijk schema met schadelijke stoffen en kwaliteitsverlies per voedingsgroep
Mini toets Levensmiddelenleer met : - schema (voor mij) moeilijke/onbekende soorten levensmiddelen, op twee manieren te testen - schema met inhoud (% koolhydraten, vetten en eiwitten en andere voedingsstoffen) per productgroep
Antwoorden mini toets Levensmiddelenleer met : - schema (voor mij) moeilijke/onbekende soorten levensmiddelen - schema met inhoud (% koolhydraten, vetten en eiwitten en andere voedingsstoffen) per productgroep
Antwoorden mini toets Levensmiddelenleer met enkele hoofdzaken en een overzichtelijk schema met schadelijke stoffen en kwaliteitsverlies per voedingsgroep.
Een samenvatting gemaakt op vwo niveau over alle details van voedingsstoffen/middellen kruisbesmettingen etc. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe bacteriën en schimmels ontstaan op voedsel. hoe dit voorkomen kan worden. Ook word er uitgelegd wat de functies ...
In dit document zijn H1, 2, 4.3, 20 en 21 samengevat. Dit is de stof die ik op heb gekregen voor de 1e tentamenweek bij Food & Business op de HAN.
Samenvattingen van de colleges en hoofdstuk 1, 2, 3, 4, 5, 9 en 11 uit het boek Basisboek Veiligheid en Economie. Vak wordt gegeven door meneer Ad Hendriks.