Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: Food. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
This summary was written in this academic year, including notes from all lectures (+slides), guest lectures and background material from previous courses (food microbiology, food safety risk assessment and food toxicology)
This summary was written in the academic year 2023-2024, including notes from all lectures (+slides), background material from previous courses (+2 factsheets) and information from the PC tutorials. Grade: 7
This summary was written in the academic year 2023-2024, including notes from all lectures (+slides) and overviews of types of food fraud, (non-)targeted controls and food fraud factors with examples. There is a link to Quizlet on page 37 to practice the e...
This summary was written in this academic year. It contains all lecture notes and e-module information from this course. It includes a list of definitions necessary for the exam. The case studies is included, but they are not necessary for the exam. Topic...
This summary was written in this academic year. Grade: 7.5. It contains all lecture notes from this course, combined with the provided literature, quiz answers (incorporated in the text) and information from the preceding course Food Microbiology (FHM20306...
This summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the lectures. The book referenced to in the lectures is: Food Law reader (2023-2024). Additional, mandatory literature in the lectures is noted as well. Topics covered in the summary:...
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenThis summary was written in the academic year . It is based on the book, lectures and assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Quality Management 2020 edition by Luning and Marcelis. Grade achieved: 7 Topics covered in the summary: - C...
This summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the book, lectures and dry-lab assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Microbiology 4th edition by Adams, Moss and McClure. Grade achieved: 7 Topics covered in th...
Dit verslag bevat een uitgebreide uitwerking op de 10 vragen in de practicumhandleiding. Beoordeeld met een 9,5Graded with 9,5!
In this document, all cases of course BGZ2024 Food for Life are included. The comments of the tutor are marked in red.
Dit is een portfolio van de handboeken 2 t/m 6 voor het vak Natuur, Leven en Techniek. Alle opdrachten zijn uitgewerkt en er is een lopend verhaal van gemaakt. Bevat ook verslagen van practica.
Dit is een samenvatting voor het vak Natuur, Leven en Techniek in de 4e klas. Het gaat over de module Food or Fuel. Het is een uitgebreide samenvatting met begrippen en uitleg. Per onderwerp uitgewerkt.
Super handig in combinatie met een samenvatting om te oefenen voor het examen. Veel van deze vragen kwamen bij mijn opleiding (Bedrijfskunde en agribusiness) ook letterlijk terug in de tentamens; succes gegarandeerd!
Uitgebreide samenvatting van het boek ' strategische marketingplanning' van Alsem. Gemaakt voor de opleiding bedrijfskunde, een 7,9 gehaald door middel van deze samenvatting. Makkelijk leesbaar.
Uitgebreid overzicht van de begrippen uit het boek 'Marketing, de essentie'. Handig voor het leren van tentamens, maar ook ter controle tijdens de les. Veel gebruikt bij het leren voor tentamens voor het vak marketing bij de opleiding bedrijfskunde & agrib...
Een uitgebreide samenvatting voor het vak logistiek, geschreven uit het boek ' Werken met Logistiek' van Noordhoff uitgevers. Met deze samenvatting een 8,4 gehaald voor het examen voor het vak logistiek aan HAS Hogeschool
Een uitgebreide samenvatting van algemene economische basisprincipes. Gebruikt voor de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan HAS Hogeschool. Met deze samenvatting een 8 gehaald voor het tentamen.
Uitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Food Science van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Ons Voedsel, Over eten en koken, Kook ook, Underst...
Dit zijn uitgebreide aantekeningen van alle 14 lectures van het vak 'Milk in the dairy chain'. Er zijn verschillende plaatjes uit de powerpoints aan toegevoegd om het duidelijker te maken.
Dit zijn uitgebreide aantekeningen van de hoorcolleges van Business and Consumer Perspectives on Food Quality. Het bevat Nederlandse aantekeningen van alle 10 hoorcolleges.