Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester
De samenvatting werd gemaakt in 2022
Docent: Silke Jacobs
Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken:
Hoofdstuk 1 – Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 – Bacteriën, hoofdstuk 3 – Fungi, hoofdstuk 4 – Protista, hoofdstuk 5 – Parasitaire wormen, hoofdstuk 6 – virussen, hoofdstuk 7 – Prionen, hoofdstuk 8 – Reinigen en desinfecteren, hoofdstuk 9 – voedselveiligheid, hoofdstuk 10 – Conservering en hoofdstuk 11 – Nuttig gebruik van micro-organismen
Alfabetische begrippenlijst van alle te kennen micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie1 1e semester van 1VDK.
Docent: Silke Jacobs
De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde en bevat volgende onderdelen: bacteriën, schimmels, gisten, paddenstoelen, protista, parasitaire wormen en virussen.
Alfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester.
Docent: Silke Jacobs
Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
3 documenten
|100 pagina's
Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 – Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 – Bacteriën, hoofdstuk ...
Alfabetische begrippenlijst van alle te kennen micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie1 1e semester van 1VDK. Docent: Silke Jacobs De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde en bevat volgende onder...
Alfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester. Docent: Silke Jacobs Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.