Deze bundel omvat de steekkaarten van de mineralen; calcium, chloor, fluor, ijzer, kalium, magnesium en natrium.
8 documenten
|8 pagina's
In deze steekkaart worden alle nodige aandachtspunten van calcium aangehaald. Dit zijn bronnen id. voeding, fysiologische functies, ADH/ MTI, te veel of te weinig gebruik, bevorderde opname en negatief voor opname.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van chloor worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en de ...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van fluor worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en de A...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van ijzer worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en de A...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van kalium worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en de ...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van magnesium worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en ...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van natrium worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en de...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1