Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: hygiëne. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
Dit is een uitgebreide samenvatting van het boek, de powerpoints en de lesnotities. Persoonlijk heb ik alleen uit deze samenvatting gestudeerd en behaalde een 14/20
Katholieke Hogeschool VIVES / Vroedkunde / InfectiebeheersingDit is een samenvatting van ziekenhuishygiëne in het 1ste jaar vroedkunde module 1 (Artevelde hogeschool). De lessen zijn gegeven in het jaar 2022-2023.
Arteveldehogeschool / Vroedkunde / module 1Dit is een samenvatting van huid en handhygiëne in het 1ste jaar vroedkunde module 1 (Artevelde hogeschool). De lessen zijn gegeven in het jaar 2022-2023.
Arteveldehogeschool / Vroedkunde / module 1VOLLEDIGE SAMENVATTING - rughygiëne - VPK 1ste jaar KdG Cursus samengevat met elementen uit de powerpoint! = OVERZICHTELIJK EN GESTRUCTUREERD Duidelijke SV met visuele elementen! Geen moeilijk vak, goed studeren!
Karel de Grote Hogeschool / Verpleegkunde / Verlenen van zorg op maatSamenvatting gemaakt voor de opleiding vroedkunde, ook gebruikt in andere opleidingen. Bij mij was het vak ziekenhuishygiëne en microbiologie, het telde samen met anatomie en fysiologie. Gedoceerd door een dokter
Thomas More / Vroedkunde / Microbiologie400 powerpoint dia's gereduceerd tot een 36tal pagina's samenvatting. Eerst heb je een inhoudsopgave waarin je alles terugvindt, daarna zijn alle themas opgebouwd zoals in de les.
Thomas More / Lerarenopleiding: Secundair onderwijs / Biotechniek + specialisatie 1BVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadendit is een samenvatting voor de eindtoets van het vak microbiologie en hygiëne 1, labo. Dit vak wordt gegeven in jaar 1, semester 2 van de bachelor voeding en dieetkunde te Odisee Gent
Odisee / Voedings en Dieetkunde / microbiologie en hygiëne 1laboMicrobiologie en hygiëne 1: theorie Samenvatting hoofdstuk 9: conservering Richting: Voedings- en dieetkunde School: Odisee Gent
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Microbiologie en hygiëne 1: theorieDuidelijke samenvatting van het vak infectiepreventie: thema: ziekenhuishygiëne en ziekenhuisinfecties.
Thomas More / Verpleegkunde / Infectiepreventie Van hygiëne tot infectiepreventie door Mia Vande PutteDuidelijke samenvatting van het vak infectiepreventie. Thema: handhygiëne Het doel van handhygiëne, de techniek, de 5 voorwaarden van Pittet, ... komen in deze samenvatting aan bod.
Thomas More / Verpleegkunde / Infectiepreventie Van hygiëne tot infectiepreventie door Mia Vande PutteSamenvatting van het onderdeel rughygiëne van verpleegkundige vaardigheden. Deze samenvatting hoort bij het vak basiszorgverlening.
Karel de Grote Hogeschool / Vroedkunde / Basiszorgverleningsamenvatting van hygiëne en aseptie van het onderdeel verpleegkundige vaardigheden, dit hoort bij het vak basiszorgverlening
Karel de Grote Hogeschool / Vroedkunde / basiszorgverleningSamenvatting infectiebeheersing 1e jaar vroedkunde: ziekenhuisinfecties, besmettingscyclus, maatregelen ter preventie van kiemoverdracht, isolatiemaatregelen, handhygiëne, compliance, MRSA, Clostridium difficile, scabiës, tuberculose, meningitis, reinige...
Katholieke Hogeschool VIVES / Vroedkunde / InfectiebeheersingGeschiedenis Verantwoording van basisprincipes + uitleg en algemene regels ook handelingsstategieën (hygiëne, veiligheid, beleving, zelfzorg, comfort, ergonomie, economie en ecologie)
Katholieke Hogeschool VIVES / Verpleegkunde / Verpleegkundige zorgverlening 2