Een volledige samenvatting in voornamelijk tabelvorm van dieetleer praktijk, dit vak wordt gegeven door Mevrouw De Jonghe. Alles staat in deze samenvatting per dieet, probleem ingrediënten + oplossingen, indicaties, andere belangrijke gegevens en dieetpro...
Samenvatting voeding in de maatschappij van de richting voeding en dieetkunde (Thomas More)
Volledige samenvatting psychologie vanuit de richting voedings- en dieetkunde (Thomas More Geel)
Volledige samenvatting voor het examen van kookworkshops voor de richting voedings- en dieetkunde (Thomas More)
Volledige samenvatting moleculen en interacties met uitgewerkte voorbeelden vanuit de richting voedings- en dieetkunde (Thomas More Geel)
Dit is een samenvatting van alle hoofdstukken van toegepaste voedingsleer 1 theorie, voor de bachelor opleiding voeding en dieetkunde te Odisee gent.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit is de volledige samenvatting van ethiek en recht voor de bachelor opleiding voeding- en dieetkunde te Odisee Gent. Studiejaar 2020-2021
Dit is een samenvatting in tabelvorm van alle te kennen vitaminen voor het vak voedingsleer theorie 1 voor de opleiding Bachelor in de voedings- en dieetkunde te Odisee Gent. Op het examen geeft ze een gelijkaardige tabel die je zal moeten aanvullen met de...
Dit is een samenvatting in tabelvorm van alle te kennen mineralen en spoorelementen voor het vak voedingsleer theorie 1 voor de opleiding Bachelor in de voedings- en dieetkunde te Odisee Gent. Op ht examen zal ze een soortgelijke tabel geven die je met de ...
Dit is een hoofdstuk uit Anatomie en fysiologie 2 van VDK1 semester 2 VDK1 = jaar 1 in de bachelor voeding- en dieetkunde
Dit is een volledige samenvatting van het vak keukentechnologie 1, dit vak wordt gegeven in het eerste studiejaar van de bachelor voedings- en dieetkunde te odisee in Gent
In dit deel van Psychologie, wordt dieper gekeken naar de ontwikkeling van de mens per leeftijdscategorie, op lichamelijk, motorisch, perceptueel, sociaal, emotioneel, seksueel, persoonlijkheid vlak en op eetontwikkeling. De leeftijden die besproken worde...
Psychologie is in vele richtingen een bijvak en er wordt verwacht dat je da basis onder de knie hebt. In deze samenvatting leer je meer over onderanderen Freud en pavlov, maar ook over thema's zoals waarnemen, leren, emoties, persoonlijkheid, cognitie, mo...
Zit je in het 1ste jaar voeding en dieetkunde, dan kan deze samenvatting anatomie en fysiologie jou zeker helpen. Deze samenvatting is gemaakt op basis van het boek 'Martini & Bartholomew, anatomie en fysiologie, een inleiding'. Het is een grote samenvatti...
Warenkennis is een vak dat gegeven wordt in de richting voeding en dieetkunde. Deze samenvatting omvat warenkennis 3, wordt gegeven in het tweede jaar van de opleiding. Deze samenvatting bespreekt de thema's : Thee, Honing, Suiker, Vleesvervangers, Suikerv...
Voedingsleer 3 gaat specifieker of de mens en zijn leeftijdsgroepen en veranderingen in voeding. Wat mag een baby niet eten en waarom niet ? Waar moet je op letten tijdens de zwangerschap ? Hoe gaan bejaarden, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jong...
In het eerste jaar voeding en dieetkunde, is warenkennis een belangrijk vak. Deze samenvatting bevat 57 pagina's met soms ondersteunende afbeeldingen. De thema's die hierin aanbod komen zijn onder anderen: vlees, water, noten en zaden, fruit, groenten, vis...
Dit is een samenvatting van het vak 'Voeding in de maatschappij en epidemiologie' van het eerste jaar voedings- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Het bevat informatie uit de cursus aangevuld met notities uit de les. Het is een overzichte...
Dit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustrati...
Volg je de richting voedings- en dieetkunde, dan is coaching en consultatie een belangrijk vak. Daarom bied ik mijn samenvatting aan. Deze samenvatting bevat 53 pagina's vol theorie, het is een handig overzicht en basis voor het studeren.