Dit document bevat examenvragen van het vak facilitair management. Ik heb aan de hand van dit document gestudeerd en ben van de eerste keer geslaagd! Super handig document ook zeker nuttig om af te drukken voor het open boek examen! Let op meerendeel van d...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Facilitair managementDit is een samenvatting/ hulpmiddel voor het examen van statistiek. De samenvatting is horizontaal maar dit kan niet op Knoowy. Stuur me na het aankopen van de samenvatting gerust een berichtje dan kan ik jou het document correct doorsturen (ik reageer nor...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Statistiek Handleiding SPSSAlfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester. Docent: Silke Jacobs Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Samenvatting van de gastles van ethiek en levensbeschouwing van het 2e semester Docent: Jill Verzelen Gastspreker: Marjolein Tratsaert De samenvatting werd gemaakt in 2023 Deze samenvatting bevat volgende onderdelen: 1. Wat is een wijkgezondheidscentrum?, ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Ethiek en levensbschouwingSamenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 Bacteriën, hoofdstuk ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt te...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 1Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenAlfabetische begrippenlijst van alle te kennen micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie1 1e semester van 1VDK. Docent: Silke Jacobs De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde en bevat volgende ond...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Samenvatting van Chemie van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Maarten Therry Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: oplossingen en concentraties, hoofdstuk 2: Stoechiometrische berekeningen, hoofdstuk 3: Reac...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Chemie 2Academiejaar 2022 Docent: Marjan Van Cleemput In dit document vinden jullie de open vraag van het (proef)examen van anatomie en fysiologie 1. Mijn gegeven antwoorden staan in het document (opgelet dit is niet verbeterd, maar slechts wat ik had doorgegeven ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 1Alfabetische begrippenlijst per hoofdstuk van anatomie en fysiologie 1e semester. Begrippenlijst is gemaakt in het jaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Belangrijke woorden die te kennen zijn voor het examen van anatomie en fysiologie.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 1Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt te...
Odisee / Voedings en Dieetkunde /Samenvatting van pathopsychologie van het 2e semester Docent: Tiffany Naets De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Naast het hoofdstuk staat ook steeds de bijhorende lesweek Deze samenvat...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieSamenvatting van warenwetgeving van het 2e semester Docent: Isabelle De Jonge De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: H1: wetgevende, advies...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / WarenwetgevingSamenvatting van ethiek en levensbeschouwing van het 2e semester Docent: Jill Verzelen De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Naast het hoofdstuk staat ook steeds de bijhorende lesweek De...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Ethiek en levensbschouwingSamenvatting van psychologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Tiffany Naets Deze samenvatting bevat volgende lesweken: Inleiding LW 1, Leren & omgeving LW2 & 3, Psychologische ontwikkeling LW4 & 5, Motivatie en e...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PsychologieSamenvatting van epidemiologie van het 2e semester Docent: Nathalie Michels De samenvatting werd gemaakt in 2023 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: inleiding tot de voedingsepidemiologie LES 1, hoofdstuk 2: bijkomende terminolo...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / EpidemiologieSamenvatting van medicijnen en nutricijnen van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Deze samenvatting bevat het volgende: Farmacologie: betrouwbare bronnen geneesmiddelen, fytotherapie vs homeopathie, de farmaceutische fase, de verschillend...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Medicijnen en nutricijnenEen samenvatting van de begeleide cursustekt over antidepressiva Academiejaar 2023 Wat komt er allemaal aan bod: -Depressie oorzaken, soorten en symptomen -Depressie geneesmiddelen: Mono Amine Oxidase remmers, Presynaps autoreceptor blokkers (PABs), Tra...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Medicijnen en nutricijnenSamenvatting van metabolisme van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 2 De stofwisseling van de cel, hoofdstuk 3 Biochemische reacties, hoofdstuk 4 Cofactoren, hoofdstuk 5...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / MetabolismeSamenvatting van voedingsstoffen en ingrediënten van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: eiwitten, hoofdstuk 2: vlees en vleeswaren, hoofdstuk 3: Vleesvervangers, noten en zaden,...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Voedingsstoffen en ingrediënten