Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: 1VD. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
Alfabetische lijst van begrippen die te kennen zijn voor het examen van keukentechnologieën 1e semester van 1VDK. Docent: Els Vanfleteren De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Materialen, technieken en processenSamenvatting van keukentechnologieën van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Els Vanfleteren Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Hygiëne in de keuken, hoofdstuk 2 Smaak, hoofdstuk 3 Condimenten,...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Materialen, technieken en processenAlfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester. Docent: Silke Jacobs Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 Bacteriën, hoofdstuk ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt te...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 1Alfabetische begrippenlijst van alle te kennen micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie1 1e semester van 1VDK. Docent: Silke Jacobs De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde en bevat volgende ond...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van Chemie van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Maarten Therry Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: oplossingen en concentraties, hoofdstuk 2: Stoechiometrische berekeningen, hoofdstuk 3: Reac...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Chemie 2Academiejaar 2022 Docent: Marjan Van Cleemput In dit document vinden jullie de open vraag van het (proef)examen van anatomie en fysiologie 1. Mijn gegeven antwoorden staan in het document (opgelet dit is niet verbeterd, maar slechts wat ik had doorgegeven ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 1Alfabetische begrippenlijst per hoofdstuk van anatomie en fysiologie 1e semester. Begrippenlijst is gemaakt in het jaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Belangrijke woorden die te kennen zijn voor het examen van anatomie en fysiologie.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 1Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt te...
Odisee / Voedings en Dieetkunde /Samenvatting van psychologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Tiffany Naets Deze samenvatting bevat volgende lesweken: Inleiding LW 1, Leren & omgeving LW2 & 3, Psychologische ontwikkeling LW4 & 5, Motivatie en e...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PsychologieSamenvatting van metabolisme van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 2 De stofwisseling van de cel, hoofdstuk 3 Biochemische reacties, hoofdstuk 4 Cofactoren, hoofdstuk 5...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / MetabolismeSamenvatting van voedingsstoffen en ingrediënten van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: eiwitten, hoofdstuk 2: vlees en vleeswaren, hoofdstuk 3: Vleesvervangers, noten en zaden,...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Voedingsstoffen en ingrediëntenAlfabetische begrippenlijst per hoofdstuk van anatomie en fysiologie 2e semester. Begrippenlijst is gemaakt in het jaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Belangrijke woorden die te kennen zijn voor het examen van anatomie en fysiologie.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 2Anatomie en fysiologie 1 van 1VDK gegeven door Marjan Van Cleemput. Dit werk omvat notities van de live lessen, filmpjes van de docent en eventueel extra notitie van opzoekingen. Voor het bindweefsel en botweefsel heb ik gestudeerd adhv van de samenvatting...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en Fysiologie 1Deze samenvatting bevat alle informatie die je nodig hebt om het hoofdstuk koolhydraten van het vak Diëtetiek S1 te leren. Het is een combinatie van de cursus en de powerpoints van de leerkracht.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Diëtetiek S1Deze samenvatting bevat alle informatie die je nodig hebt om het hoofdstuk vetten van het vak Diëtetiek S1 te leren. Het is een combinatie van de cursus en de powerpoints van de leerkracht.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Diëtetiek S1Deze samenvatting bevat alle informatie die je nodig hebt om het hoofdstuk eiwitten van het vak Diëtetiek S1 te leren. Het is een combinatie van de cursus en de powerpoints van de leerkracht.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Diëtetiek S1Deze samenvatting bevat alle informatie die je nodig hebt om het hoofdstuk water van Diëtetiek S1 te leren. Het is een combinatie van de cursus en de powerpoint van de leerkracht.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Diëtetiek S1