- Je bekeek:Samenvatting Psychologie 1
- Geüpload door:fionaspitaels30
- Studie: Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / Psychologie 1
- 57 pagina's
In dit vak worden de sociale dimensies grondig besproken. Het is dan ook een vak dat bestaat ui 2 onderdelen, het deel sociologie en culturele dimensie (zie ander gepubliceerd). Het is een zeer interessant vak aangezien je de geziene leerstof uit een breder pe...
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / SociologieIn dit vak ga je een groter beeld krijgen in de verschillende culturen die er bestaan en waar bepaalde typische gerechten vandaan komen. Heel interessant vandaar de geformuleerde antwoorden op de leerdoelen.
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / Culturele DimensieHet vak Dieetleer 1 is een heel grote boterham op gebied van theorie vandaar dat ze dit opsplitsen over 2 delen gedurende het hele academiejaar. Nu hier bij mij is het van semester 1. Jullie zullen zien dat er een paar blanco pagina's in het document aanwezig ...
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / Dieetleer 1Samenvatting Fysiologie 2: Het verloop van de mons tot aan de lever (met functies , zelfgetekende afbeeldingen) Het is zeker niet gemakkelijk om zulke hoofdstukken uit het boek te leren omdat alle info erin verwerkt staat en je niet exact weet wat belangrijk...
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / Fysiologie 2Een getypte samenvatting van hoofdstuk 9: het ademhalingsstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensSamenvatting van voeding— UCLL Vroedkunde Gebruik en geslaagd met deze samenvatting.
UC Leuven Limburg / Voedings en dieetkunde /Samenvatting van hoofdstuk 6: het circulatiestelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'. Auteur: Ludo Grégoire, Agnes van Straaten- Huygen Uitgeverij: ThiemeMeulenhoff
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensGetypte samenvatting van het hoofdstuk 8: het urinewegstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensGetypte samenvatting van hoofdstuk 11: het hormonale stelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensHandgeschreven samenvatting van hoofdstuk: het spijsverteringsstelsel. Ik heb veel tekeningen en afbeeldingen gebruikt aan de hand van figuren uit het handboek.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensEen geschreven samenvatting van het hoofdstuk spijsverteringsstelsel. In de samenvatting vind je veel figuren en tekeningen met de nodige uitleg.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensEen geschreven samenvatting van het hoofdstuk spijsverteringsstelsel. In de samenvatting vind je veel figuren en tekeningen met de nodige uitleg.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensEen geschreven samenvatting van het hoofdstuk spijsverteringsstelsel. In de samenvatting vind je veel figuren en tekeningen met de nodige uitleg.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensZeer nuttige samenvatting: microbiologie AP-Hogeschool 2018 schematische overzicht met de belangrijkste elementen omtrent bacteriën/ wormen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie microbiologie 1Dit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustraties o...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de menssamenvatting deel levensmiddelentechnologie 1ste semester 1ste jaar VDK van docent Nathan Van Der Eecken, 73 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingensamenvatting deel additieven en verpakkingen 1ste semester van 1ste jaar VDK door docent An Vandenhaute, 90 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingeneen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingalle te kennen begrippen voor het vak onderzoeksmethoden, 1ste jaar, 1ste semester, docent Hanna Aerts
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / onderzoeksmethodenDit is een samenvatting van het vak 'Voeding in de maatschappij en epidemiologie' van het eerste jaar voedings- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Het bevat informatie uit de cursus aangevuld met notities uit de les. Het is een overzichtelijk...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Voeding in de maatschappij - epidemiologieomvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Biomedische