- Je bekeek:Pathologie 2: Voorbeeld vragen examen + oplossing
- Geüpload door:Kyaraderoeck
- Studie: Odisee / Voedings en Dieetkunde / Pathologie 2
- 4 pagina's
Deze samenvatting omvat de cursus pathologie 2, ook zaken die in de les verteld werden zijn hier in opgenomen. Hoofdstuk rond laboratoriumdiagnostiek zit hier niet bij.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Pathologie 2Dit is een samenvatting van de gastles over Nestlé, gegeven bij het vak voeding voor zuigeling en kind. Alles wat te kennen is voor het examen staat hier duidelijk genoteerd! (14 pagina's)
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Voeding voor zuigeling en kindDit is een volledige samenvatting van het vak organisatie in de gezondheidszorg. Het boek en de ppt's van deze les zijn redelijk vaag dus daarom bied ik deze samenvatting aan. Als je deze studeert zal je hoogstwaarschijnlijk slagen want er staat alles in dat j...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Organisatie in de gezondheidszorgDit document onderhoudt alle notities vanuit de live lessen van pathologie 3, academiejaar 2021-2022. Alsook zaken die niet in de cursus staan maar die meneer extra vermeld heeft staan hierin genoteerd. De zaken die extra belangrijk zijn voor het mondeling exa...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / pathologie 3Dit is een samenvatting van het volledige boek + de diavoorstelling die je krijgt bij de lessen.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / voedingsleer handboek voedingDit zijn vragen die je kan stellen tijdens bepaalde anamneses. Deze zijn samen met de docent overlopen en allen correct. Heel nuttig voor tijdens het examen!
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingDit is een volledige samenvatting van de cursus. Hoofdstuk 1 & 2 is niet te kennen voor het theoretisch examen dus zit niet in mijn samenvatting. Ook zijn de zaken die enkel te kennen waren voor labo niet vermeld in de samenvatting. Deze zaken zijn dus ook...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / microbiologie & hygiëneSamenvatting van voeding— UCLL Vroedkunde Gebruik en geslaagd met deze samenvatting.
UC Leuven Limburg / Voedings en dieetkunde /Samenvatting van hoofdstuk 6: het circulatiestelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'. Auteur: Ludo Grégoire, Agnes van Straaten- Huygen Uitgeverij: ThiemeMeulenhoff
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensZeer nuttige samenvatting: microbiologie AP-Hogeschool 2018 schematische overzicht met de belangrijkste elementen omtrent bacteriën/ wormen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie microbiologie 1Dit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustraties o...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de menssamenvatting deel levensmiddelentechnologie 1ste semester 1ste jaar VDK van docent Nathan Van Der Eecken, 73 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingensamenvatting deel additieven en verpakkingen 1ste semester van 1ste jaar VDK door docent An Vandenhaute, 90 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingeneen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingalle te kennen begrippen voor het vak onderzoeksmethoden, 1ste jaar, 1ste semester, docent Hanna Aerts
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / onderzoeksmethodenDit is een samenvatting van het vak 'Voeding in de maatschappij en epidemiologie' van het eerste jaar voedings- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Het bevat informatie uit de cursus aangevuld met notities uit de les. Het is een overzichtelijk...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Voeding in de maatschappij - epidemiologieomvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / BiomedischeSamenvatting farma/medicatie (biomedische) bij bepaalde gezondheidsaandoening; -BIJ CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN -BIJ ONTSTEKING EN BEHANDELING VAN PIJN -BIJ MAAGPROBLEMATIEK -PSYCHO- EN NEUROFARMACA. Onderverdeeld per soort medicatie, met uitleg van werkin...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / FarmacaSamenvatting cursus 2016-2017. Bauwens M. & Aerts I. Geschreven o.b.v. de cursus en aantekeningen + examenvragen in het achterhoofd. Samenvatting van De Actieve Voedingsdriehoek = ook verkrijgbaar.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 Cursus voedingswetenschappenBiochemie, opleiding voeding en dieetkunde Omvat uitwerking van vragen over uiteenlopende thema's (eiwitten, aminozuren, energie, katabolisme, refeeding syndroom, regeling ph,..)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemieSamenvatting van het boek Actieve Voedingsdriehoek, op basis van de te kennen leerstof voor de tussentijdse toets en examen juni 2017.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 De Actieve Voedingsdriehoek