Resultaten verfijnen
Kies land
Nederland
België
Global
Secundair onderwijs
Hogeschool
Universiteit
Logopedie en Audiologie
Vroedkunde
(Industriële) productie
Anatomie & fysiologie 1
Anatomie en fysiologie
Anatomie en Fysiologie 1
Anatomie en fysiologie 2
biochemie
Biomedische
Biomedische Wetenschappen S1
Biomedische wetenschappen S3
Biomedische wetenschappen S5
Celbiologie
chemie
Chemie 1
Chemie 2
Chemie S1
Culturele Dimensie
Diëtetiek
Diëtetiek S1
Diëtetiek S3
Diëtetiek S4
Diëtetiek S5
Diëtist in de grootkeuken
Dieetleer
Dieetleer 1
dietetiek S1
Epidemiologie
Ethiek en levensbschouwing
ethiek en recht
Facilitair management
Facilitair management S4
Farmaca
Fysiologie 2
Gesprekstechnieken
Gesprekstechnieken & Coaching
gesprekstechnieken en coaching
Gezondheidsbevordering
Gezondheidsbevordering S3
Gezondheidsvoorlichting S1
Humane Biochemie S3
Industriële productie S4
keukentechnologie
Klinische Diëtetiek S5
Klinische diëtitiek
Kookworkshops
Kwaliteitszorg
levensmiddelenleer en wetgeving
levensmiddelenmicrobiologie 1
levensmiddelenmicrobiologie 2
levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingen
Materialen, technieken en processen
Medicijnen & nutricijnen 2
Medicijnen en nutricijnen
Metabolisme
microbiologie
microbiologie & hygiëne
Microbiologie en hygiëne 1 theorie
Microbiologie en hygiëne 1: theorie
microbiologie en hygiëne 1labo
microbiologie van
Microbiologie van de voeding
Microbiologie van de voeding S2
Moleculen en interacties
onderzoeksmethoden
Onderzoeksvaardigheden
Organisatie in de gezondheidszorg
organisatie in gezondheidszorg
Organisatie van de gezondheidszorg
Pathologie
Pathologie 1
Pathologie 2
pathologie 3
Pathopsychologie
Positieve psychologie S5
Psychologie
Psychologie 1
Sociologie
Sportvoeding S5
Statistiek
Statistiek 2 (SPSS)
Taste & Food Skills
Toegepaste Dieetleer 1
Toegepaste dieetleer 1 theorie
Toegepaste dieetleer 2
Toegepaste dieetleer 2 theorie
Toegepaste dieetleer 3
Toegepaste dieetleer 3 theorie
Toegepaste dieetleer theorie 2
toegepaste psychologie
Toegepaste Psychologie S2
Toegepaste psychologie S3
Toegepaste voedingsleer
toegepaste voedingsleer 1 theorie
Voeding bij zuigeling en kind
Voeding en samenleving
Voeding in de maatschappij - epidemiologie
Voeding voor zuigeling en kind
voeding, voeding en dieetkunde, microbiologie, micro biologie, micro-biologie, levensmiddelenhygiene
Voedingsleer
Voedingsleer theorie
Voedingsleer theorie 1
Voedingsstoffen en ingrediënten
Voedingswetenschappen 2
Voedingszorg S5
Voedinsmiddelenleer 2
Warenwetgeving
Zelfstandig ondernemer