Hieronder worden samenvattingen, aantekeningen en oefententamens weergegeven voor het vak Food Science aan de opleiding Voedings en Dieetkunde te Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen.
Foodscience: Hoofdstuk 8 - Conservering en fysicochemisch bederf van voedsel
Foodscience: Hoofdstuk 7 - Werking van additieven Samenvoegsel van cursus en PPT
Foodscience: Hoofdstuk 6 - Kooktechnieken en materiaal Samenvoegsel van cursus en PPT
Foodscience: verwarmingsprocessen en warmte-uitwisseling (Hoofdstuk 5) Samenvoegsel van cursus en powerpoint
Foodscience: Hoofdstuk 4 - Fysicochemische processen tijdens voedselbereiding Samenvoegsel van cursus en powerpoint
Samenvatting van Foodscience hoofdstuk 3: Warmte en temperatuur van voedsel Samenvoeging van cursus en powerpoint
Foodscience: Fysicochemische factoren die de organoleptiek beïnvloeden Samenvatting van cursus + PPT
Food science samenvatting van hoofdstuk 1: gebaseerd op de cursus en de powerpoints